24 Kasım 2010 Çarşamba

Son İsrail Politikası

Herkezin bildiği gibi İsrail, sadece müslümanların değil, tüm dünyanın başına bela olmuş durumda. Aslını inkar ederek değiştirdikleri kendi kitapları olan tevrat'taki (olmayan) emirleri uygulamak adına, yahudiler dışında nefes alıp veren tek bir canlı bırakmamayı ilke edinmiş bir sapkın millet, nasıl oluyorda son birkaç aydır etrafındaki ülkelere iyilik saçıyor? 
BİR GARİPLİK YOKMU? Gajar köyünden çekildi, 
Sina topraklarından çekildi, Batı Şeria'daki Nablus'u Filistinlilere bıraktı.
BUNU HEP YAPİYOR: Yaklaşık 3 yıldır cezaevinde tuttuğu Filistin Yasama Meclisi'nin başkanı Aziz Duyevk'i serbest bıraktı. 
El Fetih'in silahlı kanadı, El Aksa Şehitleri Tugayı'nın 75 üyesini serbest bıraktı. 
KOMŞULARLA ANLAŞTI: Mısırla tam barış anlaşması imzaladı. 
Lübnan topraklarından çekildi. 
YENİ BİR OYUNMU? Tüm bu tedbirler ne için olabilir sizce? 
Soruyorum size, Ben Ramazan Tanyel bu yazıyı her okuyana soruyorum. Lütfen görüşlerinizi yorum kısmına yazınız. Yoksa en büyük destekçisi ABD ile ortak tehditleri nükleer program yürüten İran'a saldırmak için olabilirmi? Siz bu yazıyı okuduğunuzda ABD 400 milyon $ lık DEV SEVKİYATI İsraile göndermiş olacak, üstelik oradakilerle toplam 1 MİLYAR 200 MİLYON $'a yükseldi, askeri techizat stoğu. 
PEKİ NE VAR İÇİNDE? Hava saldırısı sırasında hedefe tam kilitlenen "Hassas Güdümlü Silahlar" İsrail yukarıdaki sözde iyiliklerle Dünya Müslümanlarını uyuturken sinsi planlarını çoktan uygulamaya başladı bile. 
NE OLACAK ŞİMDİ? O silahlar süs olarak kalmıyacak tabiki. Siz önce görüşlerinizi yorum kısmına yazın ondan sonrada bu yazının devamına 

3 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba sayın tanyel.
israil ne yapacağı hakkında yorum yapamam ama şunu syleyebilirim.sağ gözterip solda vurabiilir.tavşana kaç tazıya tut ta diyebilir.

Adsız dedi ki...

merhaba sayın tanyel.
israilin ve israil yandaşlarının canı cehenneme.
iki yahudi birleşirse işletme kurar.2 türk bilrleşirse devlet kurar.(çin ata sözü)

Ramazan Tanyel dedi ki...

Rabbim DÜNYA MÜSLÜMANLARINI birleştirsin kardeş.

Yorum Gönder