7 Kasım 2010 Pazar

Affiliate Marketing


Affiliate Marketing, Satış Ortaklığı demektir. Netwörk Marketing ile hiçbir alakası yoktur. Dünyada Click Bank ve Türkiyede X Ticaret siteleri gibi     %95 e-ürün satışı yapan sitelerle çalışanlar başlıca ikiye ayrılırlar.
1_ Ürün Sahipleri       2_ Satış Ortakları
Ürün sahipleri satılmasını istedikleri ürünü bu sitelere koyarak %40 %50 %60 gibi komisyon belirlerler, e-ürün dışı reel ürünlerde kargo gibi fiziki sorumluluklar ürün sahiplerine aittir. Satış Ortakları bu ürünlerden satmak istedikleri ürünlerin linklerini alıp, çeşitli kaynaklarda paylaşarak aracı olmaya çalışırlar. Genelde cepten reklam verilerek yapılan bu işte satış olmadığında zarar etme durumu söz konusu olduğundan ben size Reklamsız Affiliate yi öneriyorum. Günlük hesabınızı kontrol eder satılmayan ürünlerin reklamını kaldırırsınız. Ürünler satıldıkça komisyon tutarındaki paranız hesabınıza yatar, oradanda PayPal ı kullanarak banka hesabınıza aktarıp çekersiniz. Sizin linkinizden ticaret sitesine giden ziyaretçiniz alışveriş yapmadan çıksa bile bir hafta içinde o siteden herhangi bir ürün almaya karar verdiğinde hala sizin müşteriniz olarak görünür. Daha doğrusu en son linkine tıkladığı kişinin müşterisi olarak görünür ve komisyon o kişiye yatar.
Affiliate, güvenilir ve iyi kazandıran bir sistemdir. Bu işe sağlam bir klavuzunuz olmadan başlamamalısınız. Sağlam klavuz için Teobook tıklayın.

İYİ PARA KOPARMALAR

3 yorum:

OnlineParaBas dedi ki...

merhabalar
anlattıklarınıza katılıyorum.
affiliate marketing şu anda internet piyasasında en çok kazandıran yollardan birisidir.
kolay gelsin

İnternet Teknikleri dedi ki...

merhaba
Affiliate marketing(Satış Ortaklığı) internette para kazanma yollarından en iyisidir. Online para kazanmak isteyen arkadaşların mutlaka bir an önce affiliate marketing işine başlamalarını tavsiye ediyorum.
Çünkü bu işte profesyonel olarak para kazanabilmek için biraz fazlaca yol katetmek gerekiyor..Geç kalmamak gerek..Bu konuda ki en iyi ürün ise yukarıda bahsetmiş olduğunuz gibi TEOBOOK' tur.
Teşekkürler
http://parakazanmakblog.blogspot.com

Sancak Dinçer dedi ki...

Ramazan bey faydalı bilgileriniz için tşk ederim.
affiliate marketing sistemi internet girşimcileri için en etkili kazanç yöntemlerinden biri...

Yorum Gönder