1 Kasım 2010 Pazartesi

Adsense ile Kazan

Adsense ile para kazanmak demek bloğunuza, sitenize reklam almak demektir. Öncelikle kendi ilgi alanınıza göre zevkle hazırlayacağınız bir konu seçin, hedef kitlenizi belirleyin ve oluşturduğunuz website veya bloğunuza özgün içerik eklemeye başlayın, en az 30 makale yazmadan link eklemeyin sandbox a düşersiniz. Nasıl hazırlayacağınız konusunda uzman olmak isterseniz ömür boyu sınırsız destek için Özel İnternet Girişimcileri Forumu Teobook'a üye olabilirsiniz.
Bu foruma katılan arkadaşlar tamamen profesyonel websitesine şuanda BEDAVA sahip olabilirler. Websiteniz veya bloğunuz zaten varsa belirlediğiniz konu üzerine en az 30 makalenizi de eklediyseniz (1hafta veya 1 ayınızı alır) geriye bir tek hit almanız kalıyor, yani ziyaretçi çekmek ve sürekli takipçi edinmek, onada Bedava Hit ten sahip olabilirsiniz. Unutmayın 100 ziyaretçi bile size  1000 tl kazandırabilir. Siz motive bir şekilde düzenli olarak içerik ekleyin, websitenizle veya bloğunuzla hevesle ilgilenin, zaten peşinden hit, para, reklam ve makale teklifleri gelecektir. Yol haritası ve uzman bir klavuz için Teobook tıklayın.

İYİ PARA KOPARMALAR

1 yorum:

Unknown dedi ki...

önemli olan hedef ziyaretçi belli bir sabit ziyaretçiniz olduktan sonra kazancınız sabitleşir. Çok güzel bilgiler teşekkürler..

Yorum Gönder