12 Kasım 2010 Cuma

Facebook Kazançları

Facebook imkanlarını kullanarak, kazancınızı ve trafiğinizi artırmanızın en iyi nedeni Facebook'un Google'dan sonra en çok tıklanan site olması ve insanların internetteki vakitlerinin nerdeyse %70'ini burada geçiriyor olmasıdır tabiki. Üstelik bu gibi sosyal ağlarda gezen insanların aklında orada para kazanma fikride olmadığından yaptığınız reklamların farkında bile olmadan linklerinize tıklarlar. Blog yorumlarından çok daha etkileyicidir. Örneğin 4000 arkadaşı olan 10 kişi eklediğinizde 40.000 kişiye ulaştınız demektir, buda bedava reklam, satış ve trafik olarak size geri döner. Tıklama oranları ortalama %1 dir, yani 40.000 kişiden 400 kişilik trafik sağlayabilirsiniz, sizin için yeterli olan sayı ise sadece 100 kişidir. Yaptıkları alışverişten komisyonunuzu alırsınız, yok eğer üye olurlarsa  referans, hişbişey yapmadan çıkıp gitseler dahi trafiğini almış olursunuz. Yani tamamen sıfır maliyetle milyonlarca insanın girip çıktığı bu koca potansiyelden payınıza düşeni koparırsınız.
Facebooktan bedava reklam yapmanın bir yoluda etkinlik eklemektir. Etkinlik olarak sitenizi paylaşır ve etkinlik süresinide 1 hafta sonraya ayarlarsınız. Bu, 1 hafta boyunca bütün arkadaşlarınızın sayfasında reklam yapmanız demektir. 1 Hafta dolduğunda tekrar 1 hafta sonraya  ertelersiniz ve burdanda payınıza düşen trafiği koparırsınız.
Facebook kazanç fırsatları her geçen gün artmaktadır, ilerleyen zamanlarda gelişen yeni fikirleri paylaşmaya devam edeceğim. Bu işle ilgili hiçbir bilginiz yoksa uzman olmak için Teobook tıklayın.

İYİ PARA KOPARMALAR

1 yorum:

OnlineParaBas dedi ki...

Facebook twitter ve my space gibi sosyal paylaşım platformlarında linklerimizi ve yazılarımızı paylaşmanın hit açısından çok büyük faydası var.

Yorum Gönder