5 Kasım 2010 Cuma

Anket ile Kazan

Anket doldurarak para kazanma sistemini açıklamadan önce bu işin lideri iki anket sitesinin ismini vermek istiyorum.
Bu siteler bu işi yapan siteler arasında en güvenilir, en çok ödeme yapan, en çok anket gönderen ve zamanında ödeme yapan siteler olmakla birlikte ingilizcedir ve son derece kolay sitelerdir, ingilizcesi olmayanlar bile google çeviri ile rahatlıkla çalışabilirler.
Sistem nasıl çalışır?
Üretici firmalar bir ürünü üretmeden, trilyonları bulan sermayelerini yatırmadan önce anket firmalarıyla anlaşarak bu anketin sonucuna göre üretime girmeye, üretimin miktarına ve hedef kitleye karar verirler. Sizinde bildiğiniz gibi bu güne kadar bu işi şehir merkezlerinde ellerinde dosyalarla dolaşan anketörler yapıyordu ama bu yöntem son derece masraflı olmasına karşın hiçte iyi sonuçlu değildi. Masraflıydı çünki anketörlere maaş, prim, ssk, yol, yemek ödemeleri pahalıya mal oluyordu. İyi sonuçlu değildi çünki romatizma ilacının anketini ilkokul önünde, kozmetik ürününün anketini cami çıkışında ve epilasyon anketini kahvede vs. gibi çoğunlukla hedef kitle dışında yapıldığından bunca emek zayi oluyordu. Artık anket sitelerinin yüzbinlerce, milyonlarca anketörü var ve bunlardan ( erkekler, bayanlar, çocuklar, gençler, yaşlılar, öğrenciler, işçiler, doğulular, batılılar, vs) istediği kitleye saniyeler içinde anketi ulaştırıyor ve sonucunu anında alıyor. Üstelik neredeyse sıfıra yakın çok az bir maliyetle. Sıfır maliyetlede yapanlar oldukça çok miktarda var tabii hatta tamamına yakını diyebilirim. Aman diyim size arkadaşlar dikkat edin, çok araştırın. Güvenilir diye tabir edilen sitelerde hergeçengün bozuluyor. İçlerinde türkçe sitelerde var ama ingilizce sitelere göre fiyatları çok düşük olduğundan ben sıcak bakmıyorum.
Nasıl Başlarız?
Bu işi yapmayı kafaya koyduysanız temiz bir mail hesabı açın.
İlk önce yukarıda verdiğim iki siteye üye olarak başlayabilirsiniz.
Tabiki birde PayPal hesabınız olmalı.
Ne kadar çok siteye üye olursanız o kadar çok anket gelir ve o kadar çok kazanırsınız. Anket başına ortalama 5$ aldığınızı varsayarsak günlük 4-5 anket iyi bir başlangıç olabilir. Anketler mail adresinize gelir, üst tarafında kaçparalık anket olduğu yazar 5$ 10$ 15$ gibi. (keşke insanlarında alınlarında yassaydı) Birer birer doldurur ve gönderirsiniz, düşük ücretli olanları doldurmayarak geçebilirsinizde ama titizlikle hepsini temizleyin derim ben. Hesabınız belli bir seviyeye ulaştığında PayPal ı kullanarak paranızı banka hesabınıza aktarabilirsiniz.
En çok kazandıran ve en güvenilir kazanma sistemi olan Affiliate sistemini bilmeyen arkadaşlar için anket sistemi fena bir sistem değildir. Bu işin uzmanı olmak için Teobook sahibi olan arkadaşlara verilen bonuslar arasında ücretsiz anket listeside var, olmayanlar ise Anket Listesine tıklayarak ulaşabilirler.

İYİ PARA KOPARMALAR

3 yorum:

OnlineParaBas dedi ki...

bilgilendirme için teşekkürler...

OnlineParaBas dedi ki...

anket işine girmek istiyordum ama nasıl yapacağımı bilmiyordum açıklamalar için teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim...

ilknur dedi ki...

ben de anket işine başlamak istiyordum ama güvenilir olup olmadığı hakkında hiç bir fikrim yoktu..bilgilerinizi değerlendiricem. yoplunuz açık olsun..

Yorum Gönder