8 Kasım 2010 Pazartesi

Click Bank

Click Bank anımsattığı gibi bir banka değildir. Birçok dünya ülkelerinde açık olan ingilizce bir ticaret sitesidir. Bu sitede Affiliate Marketing dediğimiz satış ortaklığı yapabilir veya ürün sahibi olarak satılmasını istediğiniz ürünü %40 %50 %60 gibi komisyonunu belirleyerek satışa sunabilirsiniz. Satış ortakları ürünleri satmak için reklam verir veya Reklamsız Affiliate yaparak bi şekilde satttıkları ürünlerin komisyonu Click Bank tarafından anında hesaplarına yatırılır, kalan kısmı sitenin anlaşmasında belirtilen kesintiler çıktıktan sonra ürün sahibinin hesabına aktarılır. Ürünlerin %95'i e-üründür ve dünyanın herhangi bir yerinden bu ürüne sahip olmak isteyen kişi saniyeler içinde ürünü indirebilir, e-ürün olmayan reel ürünlerde kargo gibi fiziki sorumluluklar ürün sahibine aittir. Click Bank güvenilir bir sitedir. Satış ortaklarıda, Ürün sahipleride hesapları belli bir seviyeye ulaştığında paralarını PayPal hesabından banka hesabına aktararak çekebilirler. İngilizce sıkıntısı olan arkadaşlar için Musa Erdoğmuş bey bu sitenin aynısını Türkiyeye kazandırdı. Bu işi yurttaşlarınızla yapmak için XTicaret 'e, nasıl yapacağınızı öğrenip uzman olmak için Click Bank Profesyönel Eğitim Seti 'ne tıklayabilirsiniz.

İYİ PARA KOPARMALAR

2 yorum:

OnlineParaBas dedi ki...

bu sektörün en çok kazandıran kazanç yolu olan affiliate marketingten para basmak için dediğiniz gibi clickbank ve x- ticaret kaçınılmazdır. Ben plimus'u da öneririm.
http://www.plimus.com
http://onlineparabas.blogspot.com/

saglamkazanc dedi ki...

Affiliate marketing denilince Clickbank akla geliyor. Ancak ülkemizde bu işe başlayanlar X Ticaret ağı ile başlasın. onlinepara arkadaşımızın dediği gibi plimus'da güzel affiliate sistemidir.Aşağıdaki kullanabileceğiniz, önerdiğim affiliate ağları en güvenilir sistemlerdir:

Clickbank
CJ.com
PayDotCom
LinkShare
Plimus
X Ticaret

Yorum Gönder