28 Ekim 2010 Perşembe

Top Level Position

En çok kazandıran ve en güvenilir kazanma sistemi olan affiliate (satış ortaklığı) sisteminden bahsetmeyi biraz ertelemek istiyorum arkadaşlar çünki burada Türkiyenin bilmediği birşeyi sizlerle paylaşacağım. Evet türkiyenin bilmediği hatta dünyada bile (şuanda) sadece 65000 kişinin bildiği birşey.
Bilinmediği gibi hakkında hiçbir türkçe açıklamada olmadığından bu bilgiyi ilk bu blokta okuyo olmanız gayet normal.
Açılışına (şu anda) 9 gün kalmış olan bu siteda geri sayım başladı ve saatte ortalama 100 kişi üye oluyor. üyeliklerin tamamen ücretsiz olduğu bu sitede sizden sonra üye olan herkez sizin alt üyeniz oluyor yani üye olduktan 1 gün sonra bile toplam 2400 üyeye ulaşmış olabilirsiniz. Yalnız dediğim gibi geri sayım başladı ve 1 hafta sonra bu yazı size hiçbirşey ifade etmiyo olabilir.
Üyeliklerin ücretsiz olma konusuna gelince oda 1 kasıma kadardı sanırım yani ona yetişmek içinde (şu anda) 2 gününüz var.
Bunun bize ne gibi faydaları olcak dediğinizi duyar gibiyim. Bu konuda size sitenin vaatlerini sıralamıyacağım tabiki, ilgi duyan arkadaşlar bu siteye girerek (ingilizce) araştırmalarını yapabilirler. Bu sadece bir hatırlatma yazısıydı ve size çok geç kalmış olmadan haber vermek istedim.

İYİ PARA KOPARMALAR

0 yorum:

Yorum Gönder